Curs Online Psihologia Învingatorilor

Curs Online Psihologia Învingatorilor
- 49%

Curs Online Psihologia Învingatorilor

Schimbă-ti rezultatele în bani, iubire, sănătate și vocatie prin schimbarea atitudinii interioare.

Atitudinea și mentalitatea învingătorilor

197 00 Lei

389.00 Lei

(Pretul include TVA)
Disponibilitate: In stoc
Cod: 3003Descriere
Conținutul cursului
Review Produs
Mod de livrare
Efectuarea platii

În vorbele lui Gandhi, dacă vrei să schimbi lumea, începe cu tine însuţi. Acest curs este un training online de 6 săptămâni în care vei învăţa cum să câştigi competiţia cu tine însuţi, să devii o personalitate alfa cu o atitudine de învingător. Vei învăţa să iti aliniezi corpul, mintea şi spiritul pentru a-ţi atinge obiectivele şi pentru a-ţi transforma visurile în realitate.

De ce m-aş înscrie la acest curs?

STALPUL 1- STIMA DE SINE
“Stima de sine este reputaţia pe care o câştigăm cu noi înşine.” ― Nathaniel Branden

Eşti mult mai rezistent în faţa greutăţilor vieţii pentru că nu cedezi depresiei sau disperării.

Eşti mai încrezător în propriile abilităţi şi astfel îţi asumi riscul să fii creativ. Creativitatea duce la succes şi la bani mai mulţi.Eşti mult mai rezistent în faţa greutăţilor vieţii pentru că nu cedezi depresiei sau disperării.

Ai mai multă ambiţie în orice domeniul al vieţii pentru că ştii că îţi poţi atinge obiectivele.

Îi vei trata pe ceilalţi cu mai multă iubire şi respect pentru că nu îi vezi ca pe o ameninţare şi astfel şi ei te vor trata la fel.

Te vei trezi dimineaţa aşteptând să se întâmple lucruri bune şi starea ta generală, sufletească şi emoţională va fi bună.

STALPUL 2- RESPONSABILITATEA
“Responsabilitatea este preţul libertăţii.” - Elbert Hubbard

Să îţi asumi responsabilitatea te face să fii liber cu adevărat pentru că tu culegi roadele acţiunilor tale. Plăteşti prentru greşeli şi astfel nu mai trebuie să dai socoteală nimănui pentru alegerile tale.

Asumarea responsabilităţii te scapă de atitudinea de victimă, de om care se plânge de greutăţile vieţii, şi care îndepărtează astfel toţi oamenii pozitivi, de calitate.

Responsabilitatea pentru viaţa ta îţi dă putere pentru că dacă nu eşti responsabil de ce ţi se întâmplă, de ce ai trece la acţiune? Când ştii că lucrurile sunt în puterea ta, eşti motivat să treci la acţiune.

Fiind o persoană responsabilă, îţi poţi alege direcţia în viaţă, scăpând astfel de încercările celor din jur care plini de sfaturi binevoitoare îţi imprimă o direcţie care nu este a ta.

Asumarea responsabilităţii te eliberează de poveri sufleteşti uriaşe, sentimente de vinovăţie, ură faţă de cei din jur şi acuzaţii de genul “ din cauza ta”. Asta îţi va însenina viaţa.

STALPUL 3- AUTODISCIPLINA, SCOPURI, OBIECTIVE, PRODUCTIVITATE (ACŢIUNE)
“Valorizez foarte mult disciplina, însă cred mult mai mult în sisteme care te ajută să fii disciplinat.” - Tim Ferris

Cum poate un singur măr să îţi dezvolte o disciplină de fier.

Disciplina este cea care ne transformă în persoana care vrem să devenim.

Cele 3 etape care duc la maturizarea şi atinegerea unui obiectiv.

De ce foarte mulţi oameni rămân doar la dorinţe fără să facă paşii următori spre materializarea lor şi cum să te asiguri că nu eşti unul din visătorii eterni fără niciun rezultat concret.

Cum să creezi sisteme care vor face succesul inevitabil şi nu te vor lăsa să te abaţi de la paşii zilnici necesari pentru a-ţi atinge obiectivele.

STALPUL 4- AUTOCONTROL EMOŢIONAL
“Autocontrolul emoţional - amânarea recompensei şi stoparea impulsivităţii - sunt fundaţia pentru orice realizare.” - Daniel Goleman

Amatorii acţionează în funcţie de toane, profesioniştii fac ce e nevoie indiferent de condiţii, toane sau stări emoţionale. Vrem să devii o persoană profesionistă.

Care este principala activitate zilnică pe care o fac oamenii şi care îi seacă de majoritatea energiei lor. Află cum să pui capăt acestui obicei prost.

Nu vei mai lăsa toanele emoţionale să îţi controleze viaţa şi să îţi strice strategia cu care construieşti pas cu pas obiectivele din viaţa ta.

Vei avea un control al impulsurilor mult mai bun, lucru care te va ajuta să nu iei decizii impulsive a căror preţ îl resimţi apoi pentru perioade de luni sau ani de zile pentru beneficii care nu merită.

Îţi va îmbunătăţi relaţiile şi comunicarea cu cei din jur pentru că vei putea să asculţi şi să înţelegi ce simte celălalt. Totodată, îl vei înţelege şi în acelaşi timp vei face un spaţiu pentru ca şi celălalt să te înţeleagă pe tine.

STALPUL 5- OPTIMISMUL
“Optimismul este o strategie pentru a crea un viitor mai bun. Pentru că dacă nu crezi că viitorul poate fi mai bun, sunt mici şansele să te ridici şi să îţi asumi responsabilitatea pentru acest viitor.” ― Noam Chomsky

Cum să scazi distanţa dintre visarea cu ochii deschişi şi realizările în plan concret, astfel încât să nu mai ai frustrarea ce vine din dorinţe care nu se materializează.

Elementul esenţial care face diferenţa în mintea noastră atunci când ni se formează convingerile şi care te va ajuta sa formulezi convingeri pozitive ce iti vor amplifica puterea.

Tehnici pentru autogenerarea de optimism

Tot ce este usor sa faci azi, era imposibil de facut odata. Cum sa folosesti metodele care te-au ajutat atunci pentru a realiza lucruri ce azi ti se par imposibile.

STALPUL 6- VOCATIA
"Toţi avem o anumită vocaţie sau misiune în viaţă, toţi trebuie să îndeplinim o sarcină concretă care cere să fie dusă la capăt. În această privinţă, omul nu poate fi înlocuit, şi nici viaţa lui nu se poate repeta, aşadar sarcina fiecăruia este unică, la fel ca şi ocazia de a o realiza." - Viktor Frankl
Cum sa iti asiguri traiul facand ceea ce te pasioneaza, lucrul la care esti bun in mod natural.

Afla rostul tau clar si bine definit care sa dea sens si consistenta vietiii, care sa-ti aduca implinire sufleteasca, sa te faca fericit si implicat cu pasiune in aceea activitate potrivita tie?

Cei 3 pasi concreti pentru descoperirea si valorificarea vocatiei.

Intrebari pentru constientizarea vocatiei tale si a scopului tau in aceasta lume, a rostului tau.

Cum sa gestionezi frica de a nu-ti descoperi vocatia care ii terorizeaza si streseaza pe foarte multi oameni. Stresul, frica si graba pot sa incetineasca procesul tau de dezvoltare si descoperire si de aceea trebuie sa inveti sa le lasi deoparte in calatoria ta.

STALPUL 7- AUTOMOTIVAREA
"Cred ca totul se reduce la motivatie. Cand iti doresti foarte mult ceva, muncesti din greu pentru acel lucru" - Edmund Hillary

Ce vei invata in acest modul te va scapa pentru totdeauna de lipsa de motivatie care poate ai simtit ca te opreste din realizarea dorintelor si visurilor tale.

Cea mai importanta lectie din sport, dupa studiul a 240 de oameni timp de 12 saptamani legata de motivatia interna si inspiratie.

Care sunt acele situatii care leaga lipsa de motivatie cu depresia si care sunt situatiile pe care le poti evita usor in care apare lipsa de motivatie.

Cele 4 elemente ale unei motivatii interne foarte puternice. Poti descoperi care din ele iti lipseste si cum poti sa o implementezi in viata ta in cativa pasi de actiune.

Afla daca esti motivat de frica, de dorinta de a nu pierde sau de dorinta de a castiga si cum sa folosesti tiparul tau motivational innascut cat mai bine pentru a reusi.

STALPUL 8- CONSTIENTIZAREA
“Cine se uita in afara viseaza. Cine se uita inauntru, se trezeste" - C. G. Jung

Vei invata sa deosebesti gandurile si dorintele tale personale de cele implantate de-a lungul dezvoltarii tale din exterior.

Iti vei afla valorile personale care iti trezesc motivatia interna si iti dau o directie in viata care te duce spre o viata fericita si implinita

Cum functioneaza mecanismul automintirii si cum isi acopera urmele astfel incat te trezesti in viata in situatii dificile fara sa stii cum ai ajuns acolo. Vei invata cum sa demaschezi acest proces mental pervers de autosabotare.

Cum sa reformulezi intamplarile exterioare din viata ta astfel incat fiecare eveniment sa fie in avantajul tau, dupa motto-ul ”tot ce mi se intampla este spre binele meu” .

Cum sa iti dezvolti adaptabilitatea si empatia, abilitati esentiale intr-o lume in care suntem foarte conectati cu ceilalti oameni.

STALPUL 9- VIZIUNEA SI MISIUNEA
”Un lant este atat de puternic pe cat e cea mai slaba veriga a sa” - Thomas Reid

Cum sa identifici si intaresti verigile slabe din personalitatea si atitudinea ta

Avand o viziune clara, nu te mai invartesti in cercuri vicioase ci construiesti strategic succesul si un viitor asa cum iti doresti

Viziunea te ajuta sa iti dezvolti o imagine sanatoasa despre cum vei arata tu, viata ta, anturajul si proprietatile tale materiale in viitor, precum si cum vei evolua pe plan spiritual si psihic.

Viziunea te ajuta sa ramai pe directia chiar daca exista abateri temporare, obstacole sau perioade de platou in evolutie in viata ta. ”Niciun vant nu este favorabil unei corabii fara port de destinatie” - Khalil Gibran

Cum sa iti construiesti o declaratie a misiunii tale pe pamant astfel incat sa simti poate pentru prima oara ca totul in viata ta este aliniat perfect.

STALPUL 10- AUTENTICITATEA
“Privilegiul unei intregi vieti este sa devii ceea ce esti cu adevarat" - C.G. Jung

In lipsa autenticitatii, omul consuma foarte multa energie protejand mastile si astfel devine obosit permanent, lipsit de motivatie si nefericit.

Cum sa scapi de sentimentele de rusine si de vinovatie prin care cei din jur te obliga sa porti masti.

Care este cauza principala a lipsei de autenticitate si cum se vindeca aceasta cauza.

Pasi concreti pentru o viata autentica si implinita.

Fiind autentic vei atrage oameni care te vor aprecia si iubi pentru ceea ce esti , nu pentru ceea ce pari, in schimb daca vei purta masti vei fi respins de grup.

titlu
Sectiunea 1 - Sectiunea 1
Modul 1
Modul 2
Modul 3
Modul 4
Modul 5
Modul 6
Modul 7
Modul 8
Modul 9
Modul 10

Review Produs:


Nu a fost adaugat inca niciun review.

Adauga review: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator Personalitatealfa.com

Autentificare


  Ai uitat parola?
Nu aveti inca un cont pe Personalitatealfa.com?

Inregistrare

Pe Personalitate Alfa Online poti achizitiona atat produse fizice (carti), cat si produse virtuale (cursuri video/audio online).

Produse tangibile
Plata in avans
Livrarea produselor tangibile la plata in avans (cu cardul sau transfer bancar) se face doar in urma confirmarii platii (imediat in cazul platii online sau dupa confirmarea transferului bancar manual in sistemul Personalitate Alfa Online ).

Plata ramburs
Livrarea produselor tangibile cu plata la livrare se face la scurt timp dupa inregistrarea comenzii, iar plata se face curierului sau la oficiul postal de unde se preia coletul, dupa caz.

Variante de livrare
Prin curier rapid in Romania: livrarea se face in maxim 48 de ore de la inregistrarea platii, pentru orice produs fizic din stocul Personalitate Alfa Edu. Aceasta varianta de livrare este oferita pentru aproximativ 3700 de localitati din Romania, prin Fan Courier.

Prin Posta Romana: livrarea se face in termen de 3-5 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii, pentru orice produs fizic din stocul Personalitate Alfa Edu. Aceasta varianta de livrare este oferita pentru localitatile din Romania care ar presupune costuri ridicate prin curier.

Termenele de livrare pot suferi modificari atunci cand un produs este nou lansat, datorita volumului mare de comenzi in timpscurt.

In cazul stornarii comenzilor sau Returului in 30 de zile, costul de transport tur/retur este suportat de client.

Produse electronice
Pentru produsele electronice de pe Personalitate Alfa Online, livrarea costa in primirea unei notificari pe e-mail cu informatiile referitoare comenzii, impreuna cu datele si informatiile aditionale necesare accesarii acestuia.

Notificarea se primeste pe e-mail automat la scurt timp (maxim 1h) dupa inregistrarea platii comenzii si confirmarii ei de catre procesatorul de plationline. In cazul lansarilor de produse noi, aceasta notificare poate intarzia conform cerintelor autorilor produsului, caz in care vei fi informat(a) despre acest lucru prin email.

Pentru a achita produsele comandate pe Personalitate Alfa Online ai la dispozitie mai multe optiuni:

- Plata ramburs (doar pentru produse fizice, care se expediaza catre tine, platesti curierului sau la oficiul postal)

- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard prin partenerul nostru PlatiOnline.ro

- Ordin de plata (adica transfer bancar direct in contul firmei)

Plata ramburs se poate face doar pentru produsele fizice .
Plata se face in lei, integral, la livrare, la ghiseul oficiului postal, sau curierului cand te viziteaza pentru a-ti preda coletul

Plata online cu cardul
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Personalitate Alfa Online Srl foloseste platforma PlatiOnline.ro.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati PlatiOnline.ro.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata PlatiOnline.ro. Personalitate Alfa Online Srl nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Transfer bancar
Plata prin Transfer bancar se face doar în baza facturii proforme emise de Personalitate Alfa Online Srl. Mai departe ai detalii complete pentru a face acest tip de plată, la bancă, la nivel național sau internațional:

Beneficiar: Personalitate Alfa Online SRL (CUI 36685886)

> prin ING Bank
Cont RON: RO71INGB0000999906375637
Banca: ING Bank NV Amsterdam,
Cod Swift: INGBROBU
Adresa băncii: Bd. Iancu de Hunedoara nr. 48, Sector 1, 011745 Bucuresti
Nr. telefon: +4 021 402 83 91

Pentru detalii suplimentare legate de plăți în contul nostru ING Bank, accesează această adresă:
https://www.ing.ro/ingb/persoane-fizice/info/faq/ca20.html?cat=cardur
Te rugăm să menționezi la observații de plată numărul comenzii tale pe site sau numele clientului pentru care se face plata, dacă diferă de numele tău pe care îl primim de la bancă.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in unul din conturile din factura proforma.