Despre noi

CEA MAI MARE COMUNITATE DEDICATĂ
DEZVOLTĂRII PERSONALE DIN ROMÂNIA
O colecție uriașă de materiale gratuite dedicate celor mai urgente probleme umane, cu pași de acțiune și soluții concrete
Acest site este cuprinsul muncii mele de o viață
Aici scriu articole despre dragoste, bani, vocație și orice altceva e de actualitate sau mi se pare important, pentru mine și pentru tine
Jumătate din munca mea o ofer gratuit aici în articole și pe e-mail la abonații mei
Materiale informative care să te ghideze prin cursa de obstacole de zi cu zi.
Majoritatea îmi știți povestea: am crescut fără tată și fără bani și m-am luptat cu o grămadă de obstacole. Nu e chiar cea mai tragică poveste pe care ați auzit-o dar a fost greu și deprimant și părea totul fără scăpare.

După ce am început călătoria prin lumea dezvoltării personale totul a început să se schimbe în bine. Să mă înțelegi clar, eu aplicam încet tehnicile despre care citeam și strategiile celor mai experimentați decât mine și viața mea se îmbunătățea simțitor.

Când aveam o problemă, citeam despre ea și posibile rezolvări și apoi lucram. Lucram, lucram lucram. Și cât de satisfăcător este să te ridici din noroi și să vezi că viața ta merge pe o cale frumoasă, și că în fiecare zi e mai bine decât ieri.

Așa a luat naștere blogul, scriu despre cum să-ți faci viața mai bogată: material și spiritual

Scriu despre vocație, sex, iubire adevărată, bani, sport și dietă.

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil. Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

www.personalitatealfa.com/blog